Bio nasiona na kiełki fasolki adzuki

Opis
Ekologiczne kiełki fasoli adzuki firmy Bavicchi

Biokiełki fasoli adzuki — właściwości:
- Łagodzą objawy chorób trzustki.
- Poprawiają pracę nerek.
- Przeciwdziałają miażdżycy.
- Zapobiegają chorobom układów krążenia.
- Zmniejszają ryzyko wystąpienia groźnych powikłań.
- Mają działanie antyzakrzepowe.
- Wzmagają odporność.
- Regulują gospodarkę hormonalną.
- Wspierają produkcję enzymów i przeciwciał.
- Pomagają w prawidłowym rozwoju dziecka.
- Zwiększają koncentrację.
- Wzmacniają kości.
- Niwelują zmarszczki.
- Wzmacniają ścięgna.
- Zwiększają elastyczność skóry.
- Przeciwdziałają anemii.
- Maja właściwości energetyzujące.
- Zapobiegają wypadaniu włosów.
- Pomagają zachować równowagę emocjonalną.
Bio kiełki fasoli adzuki to naturalne lekarstwo
Wartości odżywcze organicznych kiełków fasoli adzuki:
Witaminy:
- A
- B1
- B2
- B3
- B5
- B6
- B9
- B12
- C
- E
Składniki mineralne:
- Wapń
- Żelazo
- Magnez
- Cynk
- Potas
- Mangan
- Fosfor
- Miedź
- Selen
- Sód
Pozostałe:
- Błonnik
- Fitosterol
- Wszystkie aminokwasy (w tym duże ilości lizyny)
- Kwas foliowy
- Białko (25%)
Organiczne kiełki są też bardzo bogate w kwasy nukleinowe DNA i RNA,
które mają regenerujący wpływ na komórki organizmu.
Organiczne kiełki fasoli adzuki
Waga: 90 g Data ważności: 02.2023r
Uprawa
Namaczanie: 10 godzin
Płukanie: 2-3 razy dziennie
Kiełkowanie: 3-4 dni
Organiczne kiełki fasoli adzuki w kuchni
- Nie należy jeść ich na surowo. Najlepiej je poddusić lub ugotować.
- W smaku przypominają fasolkę Mung.
- Stanowią ciekawy dodatek do sałatek, twarogów, past rybnych.
- Urozmaicają przystawki i kanapki.
- Można dodawać je do zup.
- Połączenie ich z rodzynkami gwarantuje ciekawy i smaczny deser.
Naszym Klientom i ich Rodzinom bezpłatnie
przygotowujemy
diety, kuracje odnowy i oczyszczenia organizmu.
Nie weryfikujemy opinii. Wyświetlamy wszystkie opinie.
Wiecznie-na-diecie
Kiełki rzeczywiście fajnie smakują a że są takie zdrowe to jem, polecam dla odchudzających się po 40 stce