Zadzwoń, doradzimy

(91) 822 80 22

723 501 601

biuro@terapiasokami.pl

do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana

 

Ekspresowa Wysyłka Ekspresowa Wysyłka 14 Dni na Zwrot Serwis Door to Door Raty 0%

Bio nasiona na kiełki fasolki adzuki

Dostępność: Dostępny
Wysyłka: 12 godzin
Cena: 15,00 zł 15.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 4.99 (Ilość ocen: 1)
Producent: Bavicchi
Kod producenta: 45A1-72758-221

Opis

 Ekologiczne kiełki fasoli adzuki firmy Bavicchi

ekologiczne kiełki Bavicchi - autoryzowany sprzedawca

Biokiełki fasoli adzuki — właściwości:

  • Łagodzą objawy chorób trzustki.
  • Poprawiają pracę nerek.
  • Przeciwdziałają miażdżycy.
  • Zapobiegają chorobom układów krążenia.
  • Zmniejszają ryzyko wystąpienia groźnych powikłań.
  • Mają działanie antyzakrzepowe.
  • Wzmagają odporność.
  • Regulują gospodarkę hormonalną.
  • Wspierają produkcję enzymów i przeciwciał.
  • Pomagają w prawidłowym rozwoju dziecka.
  • Zwiększają koncentrację.
  • Wzmacniają kości.
  • Niwelują zmarszczki.
  • Wzmacniają ścięgna.
  • Zwiększają elastyczność skóry.
  • Przeciwdziałają anemii.
  • Maja właściwości energetyzujące.
  • Zapobiegają wypadaniu włosów.
  • Pomagają zachować równowagę emocjonalną.

Bio kiełki fasoli adzuki to naturalne lekarstwo

Kiełki organiczne fasoli adzuki Bavicchi 

Wartości odżywcze organicznych kiełków fasoli adzuki:

Witaminy:

  • A
  • B1
  • B2
  • B3
  • B5
  • B6
  • B9
  • B12
  • C
  • E

Składniki mineralne:

  • Wapń
  • Żelazo
  • Magnez
  • Cynk
  • Potas
  • Mangan
  • Fosfor
  • Miedź
  • Selen
  • Sód

Pozostałe:

  • Błonnik
  • Fitosterol
  • Wszystkie aminokwasy (w tym duże ilości lizyny)
  • Kwas foliowy
  • Białko (25%)

Organiczne kiełki są też bardzo bogate w kwasy nukleinowe DNA i RNA,
które mają regenerujący wpływ na komórki organizmu. 

biologico quality organic fasoli adzuki

Organiczne kiełki fasoli adzuki

Waga: 90 g
Data ważności: czerwiec 2018 

Uprawa

Namaczanie: 10 godzin
Płukanie: 2-3 razy dziennie
Kiełkowanie: 3-4 dni

Organiczne kiełki fasoli adzuki w kuchni

  • Nie należy jeść ich na surowo. Najlepiej je poddusić lub ugotować.
  • W smaku przypominają fasolkę Mung.
  • Stanowią ciekawy dodatek do sałatek, twarogów, past rybnych.
  • Urozmaicają przystawki i kanapki.
  • Można dodawać je do zup.
  • Połączenie ich z rodzynkami gwarantuje ciekawy i smaczny deser.

Naszym Klientom i ich Rodzinom bezpłatnie
przygotowujemy
diety, kuracje odnowy i oczyszczenia organizmu.

 

Stwórz Zestaw

Opinie (1)

7 stycznia 2014

Kiełki rzeczywiście fajnie smakują a że są takie zdrowe to jem, polecam dla odchudzających się po 40 stce

  • do góry
    Sklep jest w trybie podglądu
    Pokaż pełną wersję strony
    Sklep internetowy Shoper Premium