„Kuchnia Ajurwedyjska według czterech pór roku” Markus Dürst

Opis
Autor: Durst Markus, Iding Doris, Wafler Johanna
Wydawca: Purana
Liczba stron: 144
Książka ,,Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku" pokaże ci niezwykłe potrawy zrobione z naszych warzyw, owoców i ziół.
,,Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku" to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska.
"Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku" zawiera:
- Opisy europejskich artykułów wykorzystywanych w kuchni ajurwedyjskiej
- Opisy rosnących u nas ziół, warzyw i owoców, które można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy
- 90 przepisów wegetariańskich, które odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku
- Wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej
- Opis zaleceń żywienia i wykaz artykułów wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.
Książka kucharska ,,Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku" jest w wielu miejscach tak niezwykła, zawiera tak dobre przepisy i jest tak pięknie wydana, że zasługuje na najwyższe uznanie.
Godna polecenia ciekawym świata kucharzom, poszukującym przepisów na pyszne potrawy wegetariańskie. „Wszystkie potrawy są łatwe do wykonania, niezwykle smaczne, tanie, a podstawowe składniki można nabyć bez problemu w sklepie tuż za rogiem. Nie tylko dla zwolenników ajurwedy - naprawdę dobra książka kucharska!" Vital
Czy wiesz, że spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości:
- wprowadza człowieka w stan równowagi
- zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii
- pomaga usunąć z niego substancje toksyczne?
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej przeczytaj książkę ,,Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku" i ciesz się pysznymi potrawami.
Naszym Klientom i ich Rodzinom bezpłatnie
przygotowujemy
diety, kuracje odnowy i oczyszczenia organizmu.
Nie weryfikujemy opinii. Wyświetlamy wszystkie opinie.
Krystyna, Piła
Ciekawa pozycja. Urozmaiciła jadłospis, gotuję mądrzej.